GEFELICITEERD, JE MOET ER GEWOON VOOR WERKEN – WAAROM ALLEEN ONDERNEMEN VANUIT FLOW NIET WERKT!

Ongeremd Ondernemen. Dat wil je toch? Eén van de belangrijkste vragen die ik mezelf en mijn klanten daarbij continu stel: “Hoe kun je jouw business zo moeiteloos en leuk mogelijk maken?” We willen namelijk zoveel mogelijk werken vanuit de juiste flow! Jouw business werkt immershet best, als je maximaal doet wat bij jou past op een manier waar jij energie van krijgt!

MAARRR…

Alleen vanuit flow creëren werkt niet. Hoe lekker dat ook klinkt. Laten we eerlijk zijn. Manifesteren is magisch (vind ik ook!). Maar met alleen op een kussen zitten en wachten tot jouw business zich ontvouwt kom je er niet. En ook af en toe een post op je social media plaatsen is helaas onvoldoende. Ik heb dan ook moiete met de “alles-mag-100%-uit-flow-ontstaan”-boodschap.

REALITY CHECK

Hierbij even een reality check voor alle flowers. Voor je toekomt aan de vraag “Hóe maak ik mijn business zo moeiteloos mogelijk”, mag je jezelf deze 3 vragen stellen:

1. WELKE ENERGIE ZEND IK UIT?

Mensen kopen jouw energie! Vraag jezelf dus eerlijk af: Zend jij op dit moment energie uit, waar jouw potentiële klanten op aanhaken? Ben jij vastberaden om (links-, of rechtsom) jouw missie te bereiken en jouw business tot een succes te maken? Of zend je meer een Ik-wacht-tot-alles-magisch-en-vanzelf ontstaat-signaal uit? Ik hoop dat het lukt. En anders is dat ook goed.

Je voelt het verschil wel, toch?

2. WAT IS MIJN BESTEMMING? WELKE ROUTE LEIDT ME DAAR NAARTOE?

Speel geen verstoppertje. Jij staat aan het roer van jouw business. Alles vanuit flow laten ontstaan, is mooi. Maar ga niet voorbij aan het uitzetten van een heldere koers. Als je niet helder hebt waar je naartoe wilt en geen plan hebt om daar te komen, dan komt het ook echt niet naar jou toe. Tijd dus voor actie. Start met een heldere (eenvoudige!) strategie en vertaal die naar uitvoerbare acties. En jazeker, daarná volgt de vraag: hoe kan dit plan zo moeiteloos mogelijk maken!  

3. WAAR MAG IK (NOG MEER) UIT MIJN COMFORTZONE KOMEN? 

Ga niet met jezelf in gevecht en maak gebruik van al jouw flowww. Máár….gebruik het niet als ‘spiritueel smoesje’. Door steeds te kijken, waar je je nog verschuilt, blijf je scherp. Ik zie het ondernemerschap als 1 groot persoonlijk ontwikkelingsspel. Ga het aan! Juist door te doen wat je nu nog spannend vindt, maak je in korte tijd mega groei door!

DUSSS…

Lang leve flow…. Zoek het maximaal op en maak er gebruik van. Maar blijf niet in de afwachtstand staan. Want daarrmee houd je jezelf voor de gek. Er is meer voor nodig 😉

Zend jij op dit moment DE energie uit, waar jouw potentiële klanten op aanhaken?

BOEK NU JOUW GRATIS  STRATEGIESESSIE!