“MAAK JEZELF VRIJ!”

DURVEN KIEZEN.

Om echt je eigen pad te bewandelen, moet je afwijkende keuzes durven maken.

Deze foto is van precies 5 jaar. Ik werkte toen nog als belastingadviseur op kantoor. Mijn spaarzame vakantiedagen had ik opgespaard, voor een reis naar Sri Lanka. 

Die reis ervaarde ik zoveel vrijheid, ruimte en geluk! Ik besloot: dit is niet mijn pad. Voor mij geen carrière op kantoor, geen vakantiedagen en geen saaie zwarte jurkjes meer! Dit brengt me niet het geluk en de vrijheid waar ik naar verlang. 

Ik had geen idee wat dan wel. Maar ik beloofde mezelf:
ik maak mezelf hiervan vrij! 

KEUZES & MIJN VRIJHEID

En dat hielp me! Het hielp me de keuzes te maken, die nodig waren om me vrij te maken. Om alle keuzes te maken, die als startend jurist zo afweken van de mensen om mij heen.

Om mijn eigen studio op te zeggen bijvoorbeeld en weer op kamers te gaan, om niet te kiezen voor een duurdere leaseauto en weer iets later om een het meest goedkope appartement van Utrecht te kopen en zelfs dat dan weer voor de helft te verhuren aan een huisgenoot.

Deze keuzes gaven me financiële vrijheid. En dat gaf me de vrijheid om mijn baan op te zeggen, de studieschuld bij mijn werkgever in te lossen en op reis te gaan. 

Elke stap voelde ok! Het was ok, dat veel mensen om me heen mijn keuzes niet begrepen. Want hoewel ik geen idee had, wat ik dan wel precies wilde met mijn leven, wist ik 1 ding heel erg zeker: de eerste stap is ruimte creëren! Pas vanuit ruimte kan ik mijn pad verder verkennen. En alleen dan kan ik echt vanuit volledige vrijheid nieuwe keuzes maken!

Man….5 jaar geleden…het voelt als 3 levens terug.

waar stond jij 5 jaar geleden?

BOEK NU JOUW GRATIS  STRATEGIESESSIE!