“Mijn persoonlijke ontwikkeling is mijn grootste hobby,
zeg ik vaak gekscherend”

MAAK KENNIS
MET JANNEKE.

Ik ben Janneke, 36 jaar oud en ik woon in Utrecht. In 3 woorden zou ik mezelf omschrijven als nieuwsgierig, optimistisch en ondernemend. Mijn grootste ‘hobby’s’ zijn mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Binnen mijn werk, combineer ik mijn liefde voor persoonlijke verdieping met mijn zakelijke blik op de wereld om mij heen. 

Een carrière op kantoor
Ik begon mijn carrière als belastingadviseur op een accountantskantoor. Een logische keuze, nadat ik de studies economie en rechten had afgerond. Ik adviseerde in deze functie vooral grote bedrijven, hoe zij belasting konden besparen. Ik was goed in mijn werk, maar haalde er geen voldoening uit. Al snel bekroop me het gevoel: “Dit kan niet de bedoeling zijn!”. Ik stelde me de torenhoge stapels met adviezen voor, die ik aan het eind van mijn carrière geschreven zou hebben. Dat zou dan mijn levenswerk zijn…
NO WAY! Na 3 jaar gooide ik het roer om en zegde ik mijn baan op.

MIJN WEG NAAR ONGEREMD ONDERNEMEN

Een zoektocht volgde. Ik pakte mijn backpack en vertrok naar Indonesië. In de jaren erna volgde een flinke zoektocht naar mezelf. Ik voelde me vrij, maar vaak ook verdwaald. Weten wat je niet wilt is namelijk 1 ding, maar daarmee weet je nog niet wat je wel wilt! Gelukkig had ik een goed kompas: mijn nieuwsgierigheid wees me de weg!

De juiste energie. Mijn zoektocht naar persoonlijke verdieping bracht me onder andere tot een prachtige verdiepende coachopleiding. Verder kwam ik in aanraking met verschillende vormen van lichaams- en energiewerk. Ik vond veel verdieping in mezelf tijdens enkele meditatie-10-daagsen en ademretreats. Ook volgde ik een jaaropleiding integrale massage en deed ik de instructeursopleiding bij Wim Hof (the ice man). Telkens weer word ik gegrepen door de transformerende kracht van dit werk. Hier moest ik wat mee! 

Mijn kracht gevonden. Lange tijd voelde mijn zakelijke achtergrond en mijn liefde voor dit werk als 2 werelden, die onmogelijk te combineren waren. Tot ik me besefte, dat juist hier mijn kracht ligt! Het is alsof ik 2 talen spreek. Ik begrijp het werk, dat coaches en therapeuten doen, en herken de uitdagingen die zij daarin tegen komen. Maar ik zie ook de kansen die zij als ondernemer vaak laten liggen.

Vanuit wie ik ben, ben ik in staat om juist deze ondernemers te helpen. En dat is precies wat ik wil! Ik voel een enorme drive om coaches en therapeuten te helpen. Zodat zij niet alleen goed voor anderen zorgen, maar ook voor zichzelf!

“Ik heb vaak het gevoel, dat ik twee talen spreek. De zakelijke taal (van cijfers en strategieën) en de gevoelstaal (van intuitie en BEWUSTZIJN)”.

MIJN KERNWAARDEN

%

EERLIJK

Geen loze beloftes, altijd eerlijke feedback

%

BETROKKEN

Persoonlijke aandacht en support, 1-op-1 coaching

''Ik dans het liefst op blote voeten en meestal uit de maat!''

WEETJES OVER JANNEKE

''Ik startte als ondernemer met een eigen foodtruck. Vanuit een oldtimer busje verkocht ik koffie op festivals''

WEETJES OVER JANNEKE

''Ik ben onwijs fan van verkleedfeestjes (liefst met veel glitters)''

WEETJES OVER JANNEKE

''Ik douche elke ochtend koud af.''

WEETJES OVER JANNEKE

BOEK NU JOUW GRATIS  STRATEGIESESSIE!